Oli kiva joulunajan vietto. Lunta ei näynyt missään. Välillä oli hieman kuivempaa, mutta välillä satoi ja piti vetää sadetakki päälle ulos lähtiessä. Olli, Kaisa ja Outi olivat meillä ja leikkivät minunkin kanssani. Kävimme ulkolenkillä aika pitkilläkin ja olimme vaan täällä kotona. Joulupukki tuli ihan ulko-ovelle saakka kopistelemaan, mutta ei tullut sisälle ja niinpä en siis koskaan ole vielä nähnyt joulupukkia. Olli ja Kaisa kyllä näkivät jo aikaisemmin, kun joulupukki oli mennyt naapuriin viemään lahjoja. Meille joulupukki oli jättänyt sen kovan kolinan jälkeen suuren säkin täynnä lahjoja. Minä sain kaikenlaisia luita ja "aktivointileluja" niin kuin en olisi jo muutenkin tosi aktiivinen. No eihän se joulupukki sitä tiedä, kun ei ole ikinä minua nähnyt. Jospa se sitten antaa sellaisille rauhallisille koirille "passivointileluja". Kukapa sen tietää!

Huomenna on viimeinen päivä tätä vuotta. Silloin pamahtelee joka paikassa ja ammutaan taivaalle raketteja, jotka ovat kuulema toinen toistaan kauniimpia, mutta sekin ampuminen on aika kova paukahdus. Nyt illalla, kun olin pissilenkillä, kuului jo monesta paikasta pamahduksia. Kyllä ensin säikähdin, mutta ilmeisesti niistä ei tarvi mitään välittää, koska jatkoimme samalla tavalla kävelyä. On aika kummallista, kun sillä tavalla paukutellaan.

No, huomenna näen kuinka se uusi vuosi tulee ja ovatko ne paukuttelut ja rakettien ampumiset pelottavia. Toivottelen vaan kaikille tutuille mukavaa uudenvuodenaaton juhlimista!

Oli siellä Kallvikin rannoilla tulvaa ja märkää, kun vaan koko ajan sataa vettä, vaikka on joulukuu

 Auringonlaskun aikaan oli kuitenkin aika kaunista

 Muuten otin joulun tohinat aika rennosti